Nyomtatás

1.       Június végétől az udvar építési terület lesz, új csatorna és gázvezeték kiépítésére kerül sor a tornaterem miatt.

2.       Iskolánk saját egyesületet szeretne alapítani, ehhez már megszületett az alapító irat, de tagokra is szükség lenne. Az iskola részéről 4 fő van jelenleg, de alapító szülőkre is szükség lenne. Mivel járna ez? Évente egy összejövetel és megbeszélés, értékelés, új feladatok megvalósítása, pályázatok lehetőségek. Várom tehát olyan szülők jelentkezését, akik segítenének a csapatban. Fontos lenne, hogy a pályázatok és TAO miatt minél előbb megalakuljunk. Várom a jelentkezőket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mailen július 10-ig.

3.       Ügyeleti napokat tartunk: június 30-án, július 14-én és 28-án, valamint augusztus 11-én és 25-én, szerdánként 9-13 óráig.  

4.       A kitűnő tanulóknak megérkeztek a cirkusz jegyek, átvehetők ügyeleti napokon.

5.       A taneszközlista az iskola honlapján lesz megtekinthető hamarosan.

6.       A leendő elsősök beosztásának hirdetésével azért várunk, mert még reménykedünk abban, hogy három első osztályt indíthatunk. Nem tudjuk, hogy hány beköltöző család várható még a nyáron.  

7.       Új ebéd szállítókkal fog tárgyalni az önkormányzat.

8.       A balatoni táborosoknak levelet küldünk nemsokára.

Kívánunk a nyárra jó pihenést, feltöltődést, üdvözlettel: Dienes Dóra igazgató és az iskola dolgozói