Nyomtatás
Kedves Szülők!

Az alábbiakban néhány tudnivalót szeretnék megosztani Önökkel a tanévkezdés kapcsán.

1.       Tanévnyitó ünnepély: 2021. szeptember 1-jén (szerdán) 9 órától.  Reggeli ügyeletet fél 8-tól biztosítunk, beérkezés ¾ 9-ig. Az első napon 3 osztályfőnöki órát fogunk tartani. Az első napon már lesz ebéd, napközi és tanulószoba. A tankönyveket a gyerekek az első napon fogják megkapni.

2.       Volán bérlet vásárlása: augusztus 30-án 8-11-ig az iskolában, szeptember elején is lesz erre lehetőség, ennek időpontja még nem ismeretes.

3.       Ebédbefizetés: új beszállítónk lesz, az önkormányzat által kiírt pályázatot a BioGastro cég nyerte. A tavaly elindított felületen lehet rendelni, amely csütörtökön nyílik meg és hétfő estig fogadja a rendeléseket: 

https://menza.pilisborosjeno.hu

Az új árakat és a kitöltendő nyilatkozatokat a linkekere kattintva megtekinthetik. (A kitöltött, aláírt nyilatkozatot a diákok hozzák magukkal szeptember 1-jén az iskolába!) 

Mivel idén nem lesz lehetőség pótbefizetésre, kérem, hogy figyeljenek a fizetési határidők betartására!!!!

4.       A 12 év feletti diákok Covid -19 vírus elleni oltásáról e-mail ment augusztus 18-án. Ismételten kérem, hogy augusztus 25. (szerda) 14 óráig jelezzék, ha kérik az oltást, de azt is, ha nem.   

Köszönettel: Dienes Dóra intézményvezető