A SZERDA DÉLUTÁNI ÚSZÁS

Úszásoktatás minden tanévben, minden tudásszinten a Római Teniszakadémia uszodájában szerda délutánonként.

Jelentkezés az első szülői értekezleteken, vagy a lenti telefonszámon folyamatosan Vetró Tündénél.

Tisztelt Szülők!

Továbbra is szerdánként járunk a délutáni úszásra. Az első csoport 14 órakor indul az iskolából és kb. 16 órakor érkezik, a második csoport 14.45-kor indul és 17.00 körül érkezik meg az iskolához. Az utazást az uszoda gyermekszállító buszával oldjuk meg.

Az úszás ára útiköltséggel együtt: 23.600 Ft/fő (testvéreknek 22.000 Ft/fő), amely 8 alkalomra szól. Fizetni mindig a turnus elején kell, névvel ellátott borítékban, Vetró Tündének beküldve az iskolába.

Felszerelés: úszóruha, úszósapka, igény szerint úszószemüveg, papucs, törölköző, enni-, innivaló, esetleg nagyobbaknak hajszárító (hideg időszakban nagyon ajánlott a meleg sapka).

Jelentkezni (elvileg) folyamatosan lehet Vetró Tünde kísérő tanárnál az iskolában vagy a 06-20-264-3704-es telefonszámon.

-------------------------------------------------------------#----------------------------------------------------------

Jelentkezési lap

Gyermek neve: …………………………....................................................……….  osztálya: …………..

Melyik csoporttal menne: 14 órás / 14.45-ös (A megfelelő rész aláhúzandó. A 14 órás csoportban nem indul kezdő szint.)

Úszás tudásszintje: kezdő / középhaladó / haladó (FONTOS, hogy a megfelelő rész aláhúzandó, de a tudásszintet az oktatók véglegesítik)

Szülő neve: ……………………………………………………………………,

elérhetősége (telefonszám): …………………………………………………………

e-mail címe: .................................................................

-------------------------------------------------------------#----------------------------------------------------------